חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/06/2006 | 11:18 | מאת: מיכל קורן

שלום לך!!! אני בחורה בת 20 יש לי חבר שנתיים אנחנו מאוד אוהבים ועומדים להינשא, אך יש לי בעיה שאין לי חשק מיני, זה מאוד מטריד אותי והחשש שלי שזה יפגע ביחסנו. אני נוטלת גלולות נגד הריון ואני יודעת שזה פוגם בחשק המיני אך אני לא רוצה לתלות הכל בגלולות. אנא תשובתך מה עלי לעשות קשה לי מאוד. תודה מראש

08/06/2006 | 10:02 | מאת: שירה

מיכל שלום ובוקר טוב השאלה שלך נשאלה פעמים רבות מספור בפורום הזה (ומן הסתם גם בפורומים אחרים), כך שראשית הייתי מציעה לך לערוך חיפוש ולקרוא את התשובות שניתנו כבר בנושא. הגלולות אינן גורמות בהכרח לירידה בחשק המיני, לכן לא הייתי ממהרת להסיק שיש קשר בין הדברים. לא ציינת האם היעדר החשק המיני מוכר לך מאז ומתמיד, או האם חלה ירידה רק לאחרונה. לא ציינת האם חיי המין שלכם מספקים באופן כללי, האם את נהנית והאם את מגיעה לאורגזמה. הפרטים האלה חשובים כמובן, כדי לנסות ולהבין לאן נעלם החשק המיני שלך. בנוסף, בדיקה אצל רופא הנשים שלך היא הכרחית על מנת לקבוע האם ישנה סיבה גופנית לחשק המיני הנמוך. ולסיום, ברור לי שזה לא קשור לשאלה שלך ואת כמובן לא חייבת לענות אבל אני לא מצליחה להתאפק מלשאול: את רק בת 20 ! מדוע כל כך דחוף לך להתחתן בגילך הרך....? בהצלחה רבה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו