כאבי מחזור איומים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/06/2006 | 22:01 | מאת: יעל

שלום, בשלושת החודשים האחרונים אני סובלת מכאבי מחזור איומים, זה מתבטא בבחילות, הקאות סחרחורות, וכאבי ברכיים. כאשר עשיתי חיפוש באינטרנט גיליתי כי אלו תסמינים המאתימים לבעיה המכונה דסמנוראה ראשונית ספזמוטית, לא מצאתי מידע נוסף באינטרנט ושאלתי היא האם הרופא יכול להגיד לי מה ניתן לעשות בנידון על מנת להוריד מהכאב הנוראי הזה? או שמא את, שירה, תוכלי לעזור לי?

05/06/2006 | 23:15 | מאת: שירה

יעל יקרה הייתי שמחה לעזור לך אבל יש שתי בעיות: הראשונה והחשובה יותר - אני לא רופאת נשים (או רופאה בכלל). והשניה - אין אפשרות באמת לאבחן ולהעניק פתרון מיידי דרך האינטרנט לבעיות רפואיות. אני מצטערת שכואב לך ואני בטוחה שאפשר להקל על כאבייך, אבל מאד הייתי ממליצה לך *לא* לנסות לאבחן את עצמך דרך אתרים באינטרנט, לא רק שזה לא מקצועי - זה גם עלול סתם להכניס אותך לחרדות מיותרות. אדם שסובל מכאבי ראש למשל, ויחליט לבצע חיפוש באינטרנט כדי לבדוק מה הסיבות האפשריות לכאביו, וודאי ימצא שהוא (אולי) סובל מכאבי ראש הנובעים ממתח, (אולי) סובל ממיגרנות, ואולי (חלילה) מפתח גידול בראש ומכאן הכאבים. חשבי איזו בהלה הוא עלול להרגיש כשימצא את כל האינפורמציה המיותרת הזאת... (ולכל מי שסובל מכאבי ראש מבין הקוראים את התגובה הזו, נא לא להיכנס לפאניקה, זו היתה רק דוגמא לצורך המחשה). במקום לעסוק באבחון עצמי, פשוט גשי לרופא נשים וערכי את הבירור אצלו. בהצלחה רבה שירה

24/06/2006 | 18:08 | מאת: מירוש

שלום אני בת 20 יש לי כאבים איומים ואני מתה שזה יעבור אני בוכה רוב הזמן. ויש לי בחילות ואני מקיאה מיידי פעם. וזה כואב לי. ואני לא יכולה לצאת ואני צריכה להיות יומים שלמים בבית אני לא מבינה למה אין תרופה נגד זה אני באה לרופאה היא אומרת לי לקחת גלולות מה זה יכול לעזור זה למינת היריון מה זה קשור בכלל. בבקשה תעזרי לי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו