אוננות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/06/2006 | 20:02 | מאת: איילת

אני בת 18 ולאחרונה התחלתי לאוננן במקלחת ע"י זרם מים. האם יש בכך סכנה? האם עשויי להגרם נזק עתידי? באחת הפעמים הרגשתי צריבה באזור לאחר מכן, מה זה אומר? אשמח לתשובה

05/06/2006 | 23:23 | מאת: שירה

לילה טוב איילת אוננות באמצעות זרם מים במקלחת היא שיטה נפוצה וידועה (אני מקווה שלא חשבת לרשום על זה פטנט... :-) ) אין שום סיבה לנזק, אלא אם כן ראש המקלחת שלך הוא דמוי טורבו והזרם שיוצא ממנו הוא משהו מפלצתי בעוצמתו... באופן כללי, יש להניח שאם הזרם *נעים* לך, אז מכאן שאינו חזק מדי ואינו יכול לפגוע בשום דרך. הצריבה שחשת אולי נבעה מגירוי יתר של האזור (אני מניחה שהיא חלפה ?). כמובן - הקפידי לא להשתמש במים חמים מדי, זכרי שאזור הנרתיק - ובמיוחד הדגדגן - רגיש מאד. המשך מקלחות נעימות שירה

14/07/2010 | 18:34 | מאת: תהילה

אני נשואה ורוצה להיכנס להריון. אני מאוננת בזרם מים סביר (לא חזק מדי אך גם לא חלש מדי) כפעמיים בשבוע. האם יכול להיות שזה מונע ממני להיכנס להריון??

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו