אני לא מרטיבה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/06/2006 | 15:41 | מאת: המתוסכלת

יש לי בעיה אני בת 30 וכשאני מקיימת יחסי מין אני לא מרטיבה וזה נורא מתסכל אותי ואני כן רוצה שגבר יגע בי ולשכב איתו אבל רק לפעמים כשאני שותה אלכוהול אני קצת מרטיבה לפעמים אני חושבת שאולי אני לסבית בגלל הסיבה שאני לא מרטיבה אני נורא מתוסכלת מה עליי לעשות בנדון?האם יש פיתרון? הייתי רוצה לדעת אם נשים גם לא מרטיבות בקיום יחסי מין? האם זה נפוץ? מחכה לתשובה נואשת

05/06/2006 | 16:28 | מאת: שירה

שלום לך מתוסכלת יבשה ראשית, לא ברור לי הקישור שעשית בין העובדה שאת לא רטובה מספיק ביחסי מין לבין האפשרות שאת לסבית (?) אני אשמח אם תסבירי לי למה התכוונת כי לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך בעניין זה. בנוגע לעניינים הרטובים שלפנינו: העובדה שכאשר את שותה אלכוהול את כן מרגישה יותר רטובה עשויה אולי להעיד על כך שיש לך איזה שהם מחסומים (רגשיים) לגבי מין, וכאשר את שותה קצת העכבות האלה נעלמות, האלכוהול ממיס את המחסומים האלה ואת מתפרקת קצת מהשליטה ומאפשרת לעצמך ליהנות, כך גופך מגיב בהתאם והנרתיק שלך נרטב. זאת אפשרות. לגבי פתרון - אני יכולה לחשוב על כמה. פתרון אחד הוא להמשיך לשתות קצת לפני קיום יחסי מין (אני כמובן לא ממליצה על אלכוהוליזם כפתרון לבעיות בתחום המיני, אני מדברת על כמות קטנה של אלכוהול ולא על בסיס יומי). אני משערת שכאשר תהיי בקשר רציני עם פרטנר אחד, והתקשורת ביניכם תהיה כנה ופתוחה, את תרגישי חופשייה יותר ולא תזדקקי לעזרה של אלכוהול או חומרים אחרים. פתרון שני, הוא לגשת ליעוץ מיני ולברר האם אכן יש לך כל מני מחסומים/עכבות שמפריעים לך להיות משוחררת לגמרי בעת המגע המיני. פתרון שלישי הוא להיעזר בחומר סיכה שירטיב את הנרתיק שלך (כל ג'ל על בסיס מים יהיה מצוין למטרה זו). וכמובן - אם לא ביקרת בשנה האחרונה אצל רופא נשים, זה הזמן ממילא לבדיקה השנתית שלך ואת יכולה באותה הזדמנות לשאול אותו האם הוא מזהה איזו שהיא בעיה גופנית שעלולה לגרום ליובש בנרתיק. בהצלחה ושתדעי ימים רטובים יותר שירה

05/06/2006 | 18:53 | מאת: המתוסכלת

תודה לתשובתך המהירה ולשאלתך אני הכנ סתי לראש שלי שאולי אני נמשכת לנשים ובגלל שאני לא מרטיבה עם גברים אז אולי זה אומר שאני ארטיב עם נשים... אני יודעת שיש לי מחסומים כי בעבר היה לי חבר , החבר הראשון שלי ויתברר שהוא הומו ולכן הוא תסכל אותי במשך שנה לגבי הנשיות והמיניות שלי , יכול להיות שזו הסיבה לפעמים אני גם חושדת שהתעללו בי מינית כשהיתי ילדה אבל אין לי מושג אם זה דימיון שלי או אמיתי. חשוב לי לדעת אם יש הרבה נשים שלא מרטיבות במגע יחסי מין, האם זה בעיה נפוצה? לגבי יעוץ מיני שהמלץ לי , האם את מתכוונת לסקסולוג? תודה מראש המתוסכלת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו