אחרי הפלה (דחוף)

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/06/2006 | 18:15 | מאת: שני

לפני כשבוע וחצי בצעתי הפלה ע"י שאיבה ברור שנאמר לא לקיים יחסי מין משום מה התפתיתי ובצעתי אתמול בלילה יחסי מין לגבי הדימום שלי אכן הוא קיים במינון קל המשגל נעשה נסוג לאחור האם יש סכוי להריון? האם יש צורך לקנות את הגלולה שלאחר המשגל שקוטל זרע או בכלל מה הסכויים

04/06/2006 | 09:25 | מאת: שירה

שני בוקר אור חלפו יומיים מאז שלחת את הודעתך, אני יכולה רק לקוות שמצאת פתרון בינתיים. האינטרנט לא נועד להתייעצויות דחופות, ובכל מקרה דחוף עליך לפנות לרופא בשר ודם ולא וירטואלי (כל קופת חולים מפעילה מוקדים מיוחדים למתכונת שבת/חג). אני רוצה להזכיר לך שהרבה יותר פשוט "להקדים תרופה למכה". כלומר - יש לך אפשרות להמשיך להיכנס להריונות לא רצויים ולעשות הפלות בכל פעם מחדש, אבל בעיניי הרבה יותר פשוט לדאוג *מראש* לא להיכנס להריון, ואז הצורך בהפלה יעלם מעצמו. קבעי לך תור אצל רופא נשים והתאימי לעצמך אמצעי מניעה, הקפידי להשתמש בו כנדרש ותוכלי למנוע מעצמך את החוויה הלא נעימה של הפלה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו