גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/05/2006 | 14:40 | מאת: אביבה

התחלתי לקחת גלולות (מרסילון) לפני כשלושה חודשים, ומאז אני מקבלת מחזור חודשי למשך שלושה ימים בלבד (במקום 5-6 ימים) והדימום חלש באופן משמעותי לעומת הדימום שהיה לי בעבר. רציתי לדעת האם מצב זה הינו תקין.

30/05/2006 | 15:02 | מאת: שירה

אביבה שלום הפורום המתאים לשאלתך הוא פורום העוסק באמצעי מניעה, או עדיף היה לו היית שואלת ישירות את רופא הנשים שלך. איני רופאה, אולם מהידוע לי התופעה שאת מתארת רגילה לגמרי. אחת מתופעות הלוואי החיוביות של הגלולות (מלבד מניעת הריון כמובן) היא העובדה שהן מקצרות את משך המחזור וגם מקטינות את כמות הדימום. לתשובה מקצועית יותר - אנא פני אל רופא הנשים שלך. המשך יום נעים שירה

30/05/2006 | 20:23 | מאת: אריאל

שלום, פספסתי ביום אחד את הגלולה של יום ה 14 ובאותו לילה קיימתי יחסי מין האםיש צורך לקחת כדור של יום אחרי למניעת הריון?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו