מיניות האישה.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/05/2006 | 09:17 | מאת: דלדל

אני התנזרתי ממין בערך כשש שנים. כן שש שנים בשל מחלת בעלי. מה עלי לעשות , האים לחפש...... או לשבת ולחכות לניסים....... הנושא מאוד מסובך אצלי מכוון שהוא סיעודי אין לי מצפון ל...... אנא תיעצו לי מה לעשות?

30/05/2006 | 15:10 | מאת: שירה

דלדל שלום את מתארת מצב לא פשוט כלל של זוגיות עם גבר חולה מאד במצב סיעודי לאורך שנים, ואני מבינה ממך שאין סיכוי להחלמה של ממש (תקני אותי אם אני טועה). במצב הזה את נותרת לבדך עם צרכייך המיניים הבריאים והמובנים, וברור מאליו שבן זוגך לא מסוגל לספק אותם. אכן קשה. לא אוכל לייעץ לך מה לעשות, אני חושבת שזו דוגמא מובהקת למצבים בחיים בהם אין "נכון" או "לא נכון" אלא רק מה שנכון עבורך ומתאים עבורך, ואת זה רק את יכולה לדעת ולא אף אחד מהצד. עקרונית, יש לך אפשרות עדיין לספק את צרכייך המיניים בעצמך (אוננות, שימוש בויברטור למשל) או אפשרות לספק את צרכייך המיניים עם בן זוג אחר. גם האפשרות השניה טומנת בחובה מספר שאלות - האם את מוצאת בן זוג ללא ידיעתו של בעלך, האם את עושה זאת ומשתפת אותו בהחלטתך (על כל המשתמע מכך) - השאלות הן רבות כפי שאת רואה. בדילמה הזו לא אוכל לסייע לך, כי בדיוק כפי שאמרת - מדובר בנושא מצפוני וכל אחד חי בהתאם לצו המצפון שלו. כל שאני יכולה לאחל לך הוא שתיטיבי לבחור ותבצעי בחירה נכונה עבורך שתאפשר לך לחיות בשלום גם עם צרכייך המיניים מחד וגם עם מצפונך מאידך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו