עכשיו גם נשים סובלות מזה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/05/2006 | 22:59 | מאת: נורמה ג'ין

האם גם נשים ססובלות מבעיות תפקודיות בגלל לחץ דם גבוה? .תקראו - http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=2170

30/05/2006 | 08:58 | מאת: שירה

דווקא בתור מרילין מונרו הייתי מצפה שהעובדה הזאת תהיה ידועה לך זה מכבר... ובנימה רצינית יותר - לחץ דם גבוה מכונה גם "הרוצח השקט", ללא טיפול הוא עלול לגרום למוות, והסכנה הגדולה נובעת מכך שלא תמיד מרגישים את הסימפטומים וכך עלולים לפספס את הבעיה ולא לטפל בה. כך שאמנם אין לי מושג האם הסקר המתואר בקישור מהימן או לא - אבל ללא ספק לחץ הדם חייב להיות מאוזן כדי להמשיך ולהאריך חיים, ולא רק כדי להרבות באורגזמות... בריאות לכולנו שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו