יחסי מין עם סחרחורות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/05/2006 | 08:33 | מאת: גלי

לאחר קיום יחסי מין עם בעלי, הוא מקבל המון סחרחורות וממש כל הבית מסתובב לו, עד שלפעמים הוא רץ להקיא!!! מדוע זה קורה וזה קורה לנו בדר"כ שהוא עלי,,,

30/05/2006 | 09:04 | מאת: שירה

גלי בוקר טוב אין לי מושג מה גילו של בעלך, מה מצבו הבריאותי הכללי, האם התופעה מתרחשת בכל פעילות גופנית או שמא רק כאשר הוא מקיים יחסי מין. אני מניחה שאלה הן שאלות חשובות לצורך בירור התופעה, אבל את הבירור יהיה עליו לבצע לא באינטרנט כמובן וגם לא בפורום הזה. ממליצה לפנות בהקדם לרופא המשפחה שלכם, ולערוך בירור מקיף. רק בריאות שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו