עוררות מינית חריגה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/05/2006 | 18:06 | מאת: דליה

אני בת 23 , רווקה , נפרדתי מחבר לפני 8 חודשים ומאז ללא זוגיות, קשר רומנטי או מיני. לאחרונה נקלעתי לסיטואציה מוזרה מביכה ומבלבלת בעיקר .מדי בקר יוצא לי לנסוע לעבודה באוטובוסים צפופים ולא פעם אני חשה שגבר נצמד אלי לגופי מאחורה באופן מיני אם את מבינה את הכוונה שלי .הדבר גרם לי בהתחלה לבהלה אך באופן הדרגתי לעוררות מינית חזקה משולבת במבוכה רבה. אני מרגישה מבולבלת. במקום להתרחק ממנו אני משתפת פעולה לכאורה. לא יודעת..זה מוזר.לא יודעת מה לעשות.

28/05/2006 | 08:49 | מאת: שירה

דליה בוקר טוב בחרת את הכותרת "עוררות מינית חריגה" וממנה כבר אפשר להבין שאת מסיקה שמשהו "לא בסדר" בתחושות שלך, וקרוב לוודאי שאת מרגישה אשמה או מבוכה על כך. אז בראש ובראשונה - הרשי לי לבשר לך חגיגית שאין שום דבר חריג במה שאת מרגישה. את אישה צעירה בריאה ומינית, ו- 8 חודשים לא חווית יחסי מין. כפי הנראה המגע המיני חסר לך ואין דבר טבעי מזה. הקירבה הפיסית באוטובוס גורמת לגופך להתרגש וכפי שאמרתי - אין בכך שום פסול כשלעצמו. הדבר היחיד שלדעתי כן צריך לתת עליו את הדעת הוא שיתוף הפעולה שלך, והמסר שאת עלולה לשדר לאותו גבר מקרי באוטובוס. חשוב שתהיי מודעת לכך שאם את נצמדת אל מישהו - הוא עשוי (או עלול) לקבל את הרושם שאת מעוניינת בו. יתכן שהוא לא נצמד אליך בגלל כוונות מיניות אלא פשוט כי היה צפוף באוטובוס.... אבל אם את בתגובה תיצמדי אליו בליווי מבט שאינו משתמע לשתי פנים - הוא יכול להסיק שמדובר בתחילתה של ידידות מופלאה... אני מבינה את הרצון שלך במגע גופני אבל קחי בחשבון שאם את נצמדת לגברים זרים בתחבורה הציבורית - יש סיכוי שהם יקבלו את הרושם שאת מעוניינת להמשיך להיצמד אליהם גם במקומות פחות ציבוריים. אם זה מה שאת רוצה - אין שום בעיה כמובן. אבל אם זה לא הרושם שבו את מעוניינת - אולי כדאי לך לשמור על מרחק מינימלי ומתבקש מהגברים (והנשים ! :-) ) שעומדים לידך באוטובוס. המשך שבוע טוב שירה

28/05/2006 | 11:36 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! בהמשך לתשובתה של שירה... אין ספק שתגובתך נורמלית, כאדם בריא ומיני, ללא פעילות מינית תקופה ארוכה. יש הרבה בארוטיות של מגע מיני עם זר, ויש הרבה ארוטיות במגע מיני "אסור" או ציבורי. אך אין בכך סיפוק, וזה לא מה שאת צריכה. המלצתי כמובן למצוא פורקן מיני מספק, בתנאים שינעימו לך יותר. רצוי מאד לא במקום ציבורי. לדעתי אנשים "מיניים" צריכים למצוא ידיד למטרות מיניות. ( כי הליבידו שלך לא שואל אותך אם זה "נוח" או "מתאים" לנכונות שלך יחסים זוגיים "רציניים" יותר. ) לבריאות ! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו