הייתי רוצה להתיעץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/05/2006 | 11:29 | מאת: שרינה

היי אני בת 45 עם בן זוג קבוע חווה מין בשנה האחרונה כבפעם הראשונה עם הגרוש זאת היתה "עבודה" בלבד והיום הנאה אך יש לי שאלה. לאחרונה אני חווה אורגזמות{ נאמר לי על תחושות אלא בפורום הזה}פעם אחת עם בן זוגי שמעליי ואחר כך באוננות {האם אוננות אחרי עשית אהבה זה תופעה טבעית?}.ויש לי בעייה כי אחרי זה אני מתפרקת ולמחרת אין לי כוח ובן זוגי אמר שכאילו הוא מפסיד מאז שאני נהנית וכשהוא רוצה שוב אני לא מסוגלת. שאלתי איך אני יכולה לגרום לו הנאה מבלי שאני מעורבת ומידי כמה זמן? אני יודעת שאלו שאלות של בת 16 אבל אני מרגישה כך בתודה מראש שרינה

28/05/2006 | 08:38 | מאת: שירה

שרינה בוקר טוב ראשית - אין כל צורך להתנצל על השאלות...הרבה נשים היו שמחות לחזור ולהרגיש כמו בת 16..! :-) שמחה בשמחתך שגילית את ההנאה במין (את ההוכחה החיה לכך שאף פעם לא מאוחר מדי). לשאלותייך - בוודאי שזו אפשרות שתאונני אחרי שכבר הגעת פעם אחת לאורגזמה, אבל בהנחה שבן זוגך לא נעלם מהאזור אחרי שסיימתם אלא נשאר בסביבה, יש גם אפשרות שהוא ימשיך ויענג אותך אחרי שגמרת בפעם הראשונה, וכך תגיעי שוב לאורגזמה. בהיותנו נשים, בורכנו ביכולת נהדרת שהגברים יכולים כנראה רק להתקנא בה... ומדובר כמובן על היכולת להגיע למספר אורגזמות בזו אחר זו. לגבי העובדה שאחרי שאת גומרת מספר פעמים אין לך כח בשבילו והוא "מפסיד" מכך... אישית, אני חושבת שהוא רק מרוויח מהעניין (מרוויח אישה מינית ומסופקת) אבל כמובן שיש לך אפשרות לגרום לו הנאה באופן שהפוקוס יהיה עליו ולא עליך. אפשרי באוננות למשל, ואפשרי במין אוראלי, זה לא דורש ממך השקעת אנרגיה מרובה וזה בוודאי יגרום לו הנאה. המשיכו ליהנות האחד מהשניה שירה

28/05/2006 | 15:40 | מאת: שרינה

חן חן על תשובתך המהירה. עליי לתקן וייתכן שלא הייתי ברורה

28/05/2006 | 15:48 | מאת: שרינה

ראשית חן חן על תשובתך המהירה והנפלאה. ייתכן שלא הייתי ברורה בשאלתי. לא כתבתי שאין לי כוח באותו יום שאנו עושים אהבה ביום הזה כולם מאושרים מדובר ביום למחרת שהוא מעוניין שוב ואני לא מסוגלת וכאן הוא התבטא שבעצם הוא "אכל אותה " שמאז שאני מסופקת בגדול אני לא מסוגלת יום אחרי יום .פעם לפני כשנה טרפתי אותו אפילו יום אחרי יום. זהוא אני מקווה שהבהרתי את שאלתי טוב יותר. בתודה מראש שרינה מה ששלחתי קודם היה טעות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו