גלולות אורתו ציקלין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/05/2006 | 19:49 | מאת: שני

בדיוק לפניי שבוע,ביום הראשון למחזור התחלתי בפעם הראשונה(בכלל בחיי) להשתמש בגלולות מסוג אורתו ציקלין.תופעות הלוואי בעיניי קצת חריגות ואשמח לדעת את דעתך: 1 עייפות/כבדות 2 תחושה של בחילה 3 נפיחות בבטן 4 מספיק שאני יאכל משהו הכי קטן ארגיש את המזון בקבתי אותו הדבר לגביי שתייה לתת צ'אנס לגוף להתרגל? להפסיק עם הגלולות?זה יפסיק אחריי חודש התרגלות?מה את אומרת??לא טוב לי המצב הזה אני רגילה להיות בבריאות תקינה כל הזמן!!!!

28/05/2006 | 08:31 | מאת: שירה

בוקר טוב שני אנא הפני את שאלתך לפורום גינקולוגיה או עדיף בעיניי - התקשרי לרופא/ת הנשים שלך ושאלי אותו/אותה את השאלות. המשך שבוע נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו