אמצעי מניעה למעשנות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/05/2006 | 08:12 | מאת: לימור

שלום אני בת 32 ויש לי חבר קבוע כבר שנתיים, אני לא משתמשת באמצעי מניעה ובשנתיים הללו נכנסתי פעמיים להריון לא רצוי וביצעתי הפלות. בעבר ביצעתי עוד שתי הפלות כלומר ארבע הפלות. מבחינה גניקולוגית כל ההפלות שביצעתי עברו בשלום. אני מעשנת "כבדה" ומעולם לא ילדתי, שאלתי היא איזה אמצעי הגנה ממולץ לגילי ולמצבי, חשוב לי לציין שאני רוצה להביא ילדים לעולם בעתיד ולא רוצה לקחת עוד סיכונים.

25/05/2006 | 08:58 | מאת: שירה

לימור יקרה ראשית, שאלתך מתאימה יותר לפורום העוסק באמצעי מניעה או גינקולוגיה וזה אינו הפורום הזה. בינינו, לאחר 4 הפלות (!!) ב- 32 שנות חייך, לא הייתי מסתפקת ביעוץ וירטואלי אלא טורחת וקובעת תור מסודר אצל רופא נשים, ואחת לתמיד לוקחת אחריות על חיי המין שלי כדי לא להגיע למצב בו ביצוע הפלה הופך למשהו כל כך שכיח בחייך. חוץ מהגלולות - כמובן שהקונדומים הם אמצעי המניעה היעיל והנפוץ ביותר. אם משתמשים בהם כנדרש ומקפידים על שימוש נכון בכל פעם - הסיכוי ל"תקלות" נמוך ביותר. לא יודעת באיזה אמצעי מניעה השתמשת כאשר נכנסת ארבע פעמים להריונות לא רצויים, אבל דבר אחד בטוח - הפסיקי להשתמש באמצעי המניעה הנ"ל כי כפי הנראה הוא לא ממש עושה את העבודה כמו שצריך. אנא גשי לייעוץ אצל רופא נשים והתאימי לעצמך אמצעי מניעה בהקדם. סופשבוע נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו