הריון או שינויים הורמונליים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/05/2006 | 14:02 | מאת: ניצה

כבר שבועיים אחרי המחזור האחרון שלי התחילו לי גודש וכאבים בשדיים. האם יש סיכוי שזה הריון? כלומר שנכנסתי להריון ומייד החלו התופעות או שנכנסתי להריון בימים ה"בטוחים"?

25/05/2006 | 09:03 | מאת: שירה

שלום ניצה גודש וכאבים בשדיים הם מהסימנים הראשונים (בדרך כלל) להריון, והם עשויים להופיע ממש בימים הראשונים של ההריון - אבל ברוב המקרים מדובר על הימים שלאחר המועד בו היית אמורה לקבל את המחזור (כלומר - כאשר מתחיל איחור). כאבים וגודש בשדיים במהלך החודש עשויים להיות קשורים לביוץ עצמו, ולא להריון. יש נשים שמרגישות את מועד הביוץ שלהן, והימים האלה מתאפיינים בהפרשות נרתיקיות מוגברות, שינויים בתיאבון או במצב הרוח וכן כאבים/גודש בשדיים או אפילו כאבים באחת השחלות. סופשבוע נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו