חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/05/2006 | 20:12 | מאת: mendoza

שלום רב הייתי רוצה לדעת מה לעשות בנידון ויש לציין גם בת זוגתי. אנו כבר שנה וחצי יחד ותמיד הסקס היה נהדר גם לי וגם לה לפי דבריה ויש לציין שאנו שומרים על פתיחות וכנות בנושא המין כמו גם בנושאים אחרים ומדברים על כך העניין הוא כזה שבערך בחמשת החודשים האחרונים החשק המיני של חברתי ירד בצורה משמעותית לרוב אנו מקיימים יחסי מין פעם בשבוע וגם אז כשזה מגיע ב 99 אחוז מהמיקרים ביוזמתי וזה מפריע לי מאוד לאחר שיחות עם בת זוגי היא הסבירה לי שלא בא לה לעשות סקס כמעט ולא כי היא לא נמשכת אליי או לא אוהבת אותי או שהסקס לא טוב פשוט אין לה חשק לפני תקופה זו היינו עושים הרבה יותר סקס והיינו גם עושים הפתעות אחד לשני בכל מיני צורות הסקס היה מגוון בבית בחוץ משחקי תפקידים תלבושות עדין ונוקשה ממש היה אין לי מילים ... מה אפשר לעשות הדבר מציק לי עד מאוד וגם לחברתי מכיוון שהיא מרגישה שאינה מספקת אותי ואילו אני מרגיש שאולי אני לא עושה לה את זה או 1001 דברים אחרים שנינו זוג צעיר אני 27 והיא 25 האם יש לכך הסבר רפואי או שמא בי האשמה בי או שאין אשמה בשום צד אשמח לתשובה שתעזור לשפר את הנושא הזה תודה מראש אני רוצה להרגיש שוב שחברתי רוצה אותי ויוזמה מצידה ואני מוכן לעשות כל מה שצריך...

23/05/2006 | 20:49 | מאת: איריס

במידה וחברתך נוטלת גלולות למניעת הריון, יתכן וזו הסיבה לירידה בחשק המיני. זאת אמנם רק אחת האפשרויות, מכיוון שהגלולות בסוגים השונים משפיעות אחרת על כל אחת, וכדאי לבדוק זאת.

25/05/2006 | 09:10 | מאת: שירה

בוקר אור mendoza כדי להשיב לשאלתך האם מדובר בגורמים רפואיים שמשפיעים על החשק המיני של חברתך, יש כמובן צורך בבירור רפואי שאינו אפשרי דרך האינטרנט. ממליצה לחברתך לפנות לרופא נשים ולספר לו על הירידה בחשק המיני שלה, והוא יחליט איזה בדיקות לבצע בהתאם לכך. סיבות גופניות עלולות לגרום לעייפות או תשישות וירידה בחשק המיני, ובמצב כזה הטיפול הוא כמובן רפואי. במידה ולא תתגלה כל בעיה באספקט הרפואי, תצטרכו להמשיך ולחשוב מה הסיבות האחרות שעלולות לגרום לירידה בדחף המיני. מה קורה בחייה בשאר התחומים חוץ מאשר בתחום הזוגי ? מה קורה בעבודה ? עם המשפחה ? האם היא מאושרת ומסופקת מחייה באופן כללי ?האם במשך התקופה אותה אתה מציין היו לה אלמנטים שגרמו לה למתח יוצא דופן בחייה ? האם ביניכם קרה משהו במשך התקופה הזו שיתכן שגרם לה להתרחק ולחוש קרירות כלפיך ? בהצלחה בבירור שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו