ריח מאיבר המין הנשי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/05/2006 | 13:11 | מאת: אמיר

שלום לרופאים, אני מקווה שהשאלה היא לפורום הזה, לבת זוגתי יש ריח לא נעים מאיזור איבר המין במיוחד בזמן שאנחנו מקיימים יחסי מין, בריח קיים גם אחרי מקלחת שהיא עושה. האם יש דרך למנוע ריח כזה? האם זה קשור לאוכל? היא לא לוקחת תרופות מיוחדות חוץ מגלולות, בת 30. תודה מראש אמיר

23/05/2006 | 19:07 | מאת: רוני

בדרך כלל לאיבר מין הנשי אין ריח לוואי יש לו ריח גוף רגיל לפעמים עקב פטריה והפרשות יש ריח לוואי אפשר לפנות לרופא נשים ולבצע טיפול כמו כן להעזר בסבון היגייני לרחצה באיזור האינטימי בהצלחה

25/05/2006 | 09:13 | מאת: שירה

אמיר בוקר טוב מצטרפת כתמיד לדבריו של רוני, ומדגישה כי לא זו בלבד ש"אפשר לפנות לרופא נשים " אלא צ ר י ך לפנות לרופא נשים. ריח חריף בנרתיק הוא אחד הסימנים באמצעותם הגוף מאותת לאישה שמשהו לא כפי שהוא אמור להיות, והיא נדרשת לטפל בעניין. והערה קטנה לגבי הסבון לרחצה אינטימית - כל עוד מדובר על סבון לרחצה חיצונית של הנרתיק אני מצטרפת להמלצה, אבל אני מסתייגת באופן אישי משימוש בשטיפות אינטימיות לסוגיהן הנמכרות לצורך ניקוי פנימי של הנרתיק. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו