חוסר רצון אצל בת הזוג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/05/2006 | 12:53 | מאת: רפאל

שלום אני וחברתי 7 חודשים ביחד ( אני בן 19 והיא 18) אנחנו מקיימים מקסימום של המקסימום יחסי מין פעם אחת בשבוע וגם זה רק לאחר שרק אני יוזם את זה ולפעמים כרוך בשכנועים. חשוב לציין שלפני שאיבדה את בתוליה היא התקשתה אפילו להכניס טמפון. לכן גם היא לא נהנית מכל הקטע של החדירה ואני חושב שהיא עושה את זה רק בשבילי. יש לנו הרבה "ריבים" בגלל זה כי לי יש חשק מיני גבוה ולה כנראה שלא או שייש לה אבל היא מעדיפה שלא בגלל שכואב לה עדיין \ לא נהנית מזה (בקיצור אין לה תמריץ לעשות את זה). היא אומרת לי שהיא כן רוצה אבל מהקטע של החדירה היא לא נהנית אז אמרתי לה: אם את כל כך רוצה את זה (מה שלא נראה לעין) אז למה את לא קונה ג'ל סיכה או עושה דברים אחרים שיראו לי שאת כן רוצה.. היא אומרת כל פעם שהיא תקנה אבל היא לא עושה שום דבר בנידון. אז שאלתי היא כזאת - מה עלי לעשות ? כי זה כבר מתחיל לתסכל אותי מאוד ואני לא חושב שאני יכול להמשיך במערכת יחסים מבלי מגע פיזי ...

21/05/2006 | 09:31 | מאת: שירה

רפאל בוקר אור כמה אנשים אתה מכיר בסביבתך הקרובה, שמעוניינים להמשיך ולעשות פעולות שגורמות להם סבל, עגמת נפש וכאב פיסי, בנוסף לתחושת נחיתות ואכזבה....? כי אני אישית סבורה שרוב האנשים ישתדלו לעשות ה-כ-ל כדי להימנע מביצוע פעולות כאלה. קיים סיכוי שחברתך סובלת מתופעה הידועה בשם "וגיניסמוס". מדובר בהתכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק בכל פעם כאשר יש ניסיון לחדור או אפילו רק להתקרב לאזור הנרתיק. השרירים מתכווצים באופן כה קיצוני עד שלפעמים אין שום אפשרות לחדירה. במקרים אחרים, יש אפשרות לחדירה אבל היא גורמת לכאבים קשים ואף לדימום. ברור שכל קשר בין יחסי מין לבין הנאה במקרים כגון אלה הוא רחוק מרחק שנות אור. וברור גם, שאין סיכוי סביר שחברתך תבחר מרצונה החופשי לעסוק כמה שיותר בפעילות הכואבת הזו, כי כפי שאמרתי - זה לא הגיוני כלל אלא אם כן היא מזוכיסטית... אני מסכימה איתך לחלוטין שאינך צריך להיות בתוך מערכת יחסים נטולת מגע פיסי. אני גם בטוחה שחברתך נהנית ממגע פיסי - היא פשוט כל כך מתוסכלת מנושא החדירה שאני מנחשת שהיא מעדיפה לא להתחיל בכלל עם שום מגע פיסי כדי לא להגיע למצב בו תנסה לחדור אליה ושוב יכאב לה, אז מראש היא מונעת כל נסיון התקרבות. אבל, אם נוציא את גורם החדירה מהמשוואה הזאת ובכך ננטרל את אלמנט הכאב מהסיפור שלכם, עדיין תישארו עם הרבה מאד אפשרויות למגע מיני מספק ונעים לשניכם (הפעילו את הדמיון, אתם צעירים ואוהבים ובעלי הורמונים בריאים, אני בטוחה שתצליחו להיות יצירתיים !) על מנת שחברתך תוכל לפתור את הבעיה שלה, היא זקוקה לעזרתך ותמיכתך. כלומר - להפסיק עם יחסי המין הכוללים חדירה בשלב זה. עליך להבין שכל ניסיון שכזה רק גורם לה לכאבים גופניים ולצלקות נפשיות נוספות, והיא ממש לא זקוקה לזה. במקביל, עליה לפנות ליעוץ מיני כדי לעבור תהליך של התמודדות עם בעייתה. ממליצה לה כצעד ראשון לפנות לרופא הנשים שלה, להיוועץ בו ולקבל המלצות ממנו. הכי חשוב בעיניי שתזכור שעם סבלנות ואהבה אפשר להשיג הרבה יותר מאשר באיומים ובאולטימטומים... בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו