מתן עצות לקיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/05/2006 | 12:30 | מאת: אורל'ה

שלום אני בת 24 ואני נמצאת במערכת יחסים ראשונה שלי. בן זוגי ואני מקיימים יחסים לפחות כ4 פעמים בשבוע ומאוד נהנים. הבעיות לשי הן כאלה: אחרי שהבן זוג שלי גומר אני מרגישה מעין זרם יוצא לי החוצה לעיתים בכמות גדולה (וזה אחרי שעשיתי פיפי לפני קיום יחסים).ואני יודעת שיש דבר כזה שנשים גומרות עם נוזל וזה אחוז מאוד מאוד נמוך מה זה? ודבר שני זה איך אני אמורה בכלל להרגיש שאני גומרת? מה יוצא לי? מה התחושה אמרוה להיות? תודהך רבה, אורה

18/05/2006 | 09:40 | מאת: שירה

בוקר אור אורל'ה שמחה לשמוע שאת בזוגיות אוהבת ונהנית מיחסי המין עם בן זוגך. לפי התיאור שלך, אחרי שבן זוגך גומר את מרגישה נוזל שיוצא מנרתיקך. מן הסתם, מדובר בנוזל הזרע של בן זוגך שפשוט זורם החוצה (הרוב הגדול של נוזל הזרע לא נשאר בתוך הנרתיק אלא יוצא החוצה בחזרה). הדבר טבעי לחלוטין ואין לך שום "בעיה". לגבי שפיכה נשית בזמן אורגזמה - אנא ערכי חיפוש בפורום זה, השאלה נשאלה פעמים רבות והקדשתי מספר תשובות מפורטות לנושא. באופן כללי, לא ברור אם קיימת תופעה כזו של "שפיכה נשית" (מעבר לרטיבות הטבעית בנרתיק שכמובן גוברת בזמן יחסי המין באופן טבעי) אבל גם אם קיימת - מדובר בכמות יחסית קטנה של נוזלים ובוודאי לא כמות כמו זו המתוארת במיתוסים ובאגדות שעוברות מפה לאוזן (או בסרטוני סקס באינטרנט...) לכן, השאלה שלך מה אמור "לצאת לך" כאשר את מגיעה לאורגזמה אינה רלוונטית . לא אמור "לצאת לך" שום דבר שלא נכנס לשם קודם... אורגזמה נשית אינה מתאפיינת בזרימת נוזלים מהנרתיק דווקא, וזה לא אחד מסימני ההיכר שלה. כל אישה מרגישה את התופעה בעוצמות שונות ובתחושות סובייקטיביות לה כמובן, אבל באופן כללי - האורגזמה מוגדרת כשיא ההנאה, ומכך - כאשר תרגישי שההנאה שאת חווה בזמן המגע המיני הולכת וגוברת ובשלב מסויים את מרגישה ש - "יותר כיף מזה לא יכול להיות !" - תדעי שאת שם. רוב הנשים חוות תחושות של התכווצויות בזמן האורגזמה, באזור איבר המין ו/או בבטן התחתונה. בהצלחה והמשיכו ליהנות שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו