חיזוק החשק המיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/05/2006 | 10:19 | מאת: פאר

האם קיימת תרופה או תכשיר שיחזק ויעורר את החשק המיני אצל נשים? באופן כללי קיים אצלי חשק מיני אך קיים פער גדול בין החשק שלי לבין החשק של בעלי. אני נהנית ממין והייתי שמחה, גם בשביל עצמי, לעורר את החשק המיני אצלי.

18/05/2006 | 10:01 | מאת: שירה

בוקר טוב פאר אני חוששת שלא קיימת תרופה המיועדת במיוחד לנשים להגברת החשק המיני. קיימות משחות על בסיס ההורמון טסטוסטרון שעשויות בהחלט להגביר את החשק המיני אבל ככל הידוע לי באופן עקרוני הן מיועדות לשימוש בקרב גברים, לכן איני יודעת כמה רופאי נשים ממליצים עליהן לפציינטיות... (דר' הופמן יוכל להרחיב בנושא זה באופן טוב ממני). אבל אני רוצה להעיר משהו. אני כמובן מאד בעד שימוש בתרופות בכל מצב בו הגוף נדרש לעזרה חיצונית, ולו היית מספרת שאת חווה ירידה מטרידה בחשק המיני שלך, או שאין לך חשק מיני כלל ואינך מצליחה לפתור את הבעיה בשום דרך - וודאי שהייתי סבורה שיש מקום לשקול טיפול תרופתי כלשהו. אבל זה אינו המקרה, אם הבנתי אותך נכון. פערים בחשק המיני בין בני הזוג קיימים תמיד, בדיוק כפי שקיימים פערים בכל שאר תכונות האופי והאישיות של שניכם - אתם אנשים שונים זה מזו. בהנחה שאין לך בעיה רפואית כלשהי, על מנת לחוש יותר מינית - אינך חייבת להשתמש בתרופות או תכשירים. ידוע שהמין מתחיל קודם כל בראש, שהוא איבר המין הכי חשוב שלנו כבני אדם. תתחילי *לחשוב* מיניות. תתחילי להפעיל את הראש בכיוון של מיניות, תפנטזי במשך היום על דברים מיניים, תפעילי את הדמיון ותעבירי תסריטים בראש של המצבים הכי מיניים והכי חושניים שאת יכולה. משערת שכמו לרוב אוכלוסיית ישראל גם את מצויידת במכשיר סלולרי - נצלי גם אותו לצורך העניין ושלחי לבן זוגך הודעות בפלפון בהן את מפרטת בדיוק מה היית רוצה לעשות לו ומה היית רוצה שיעשה לך כשתחזרו הביתה בסוף יום עבודה... בקיצור - תפעלי כדי להיות יותר מינית, ותראי איך שהחשק מיד מתעורר ומצטרף אליך. בהצלחה שירה

18/05/2006 | 10:16 | מאת: פאר

היי שירה, אהבתי מאד את התשובה שלך. תודה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו