לא נהנת מחדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/05/2006 | 13:12 | מאת: גלית

אני מצליחה להגיע לאורגזמה כתוצאה מאוננות לא נהנת מחדירה האם זה נורמלי ? אני מרגישה שזה פוגע ביחסים מה אפשר לעשות ?

17/05/2006 | 08:23 | מאת: רוני

הרבה נשים לא מגיעות לסיפוק מחדירה בלבד הבעיה היא שיש להאריך את המשחק המקדים ולהגיע קרוב יותר לנקודת השיא תוכלי להעזר בספרים סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

17/05/2006 | 09:47 | מאת: שירה

גלית שלום בנוסף לדבריו הטובים כתמיד של רוני (תודה), אני רוצה להוסיף משהו. יש הבדל מהותי בין "לא מגיעה לאורגזמה" לבין "לא נהנית". מדובר בשתי הגדרות שהן רחוקות זו מזו, ובתווך יש הרבה מאד אופציות נוספות והגדרות "ביניים" שכוללות גם למשל הגדרה כמו: "נהנית מאד אבל לא מצליחה להגיע לאורגזמה". את כותבת שאינך נהנית בחדירה, אבל לא כתבת האם את נהנית באופן כללי מהמגע המיני הקודם לחדירה, האם כאשר בן זוגך חודר אליך זה בשלב בו את מרגישה מגורה מבחינה מינית, והאם את מצליחה להגיע לאורגזמה במהלך יחסי המין ללא חדירה (אוננות הדדית, מין אוראלי) ? כפי שרוני כתב לך, רובן הגדול של הנשים אינן מצליחות להגיע לאורגזמה מהחדירה בלבד, והן זקוקות לתוספות אחרות לשם כך. לדעתי, הדגש שלך צריך קודם כל להיות על יכולתך *ליהנות* מיחסי המין ומהחדירה, ורק אח"כ האם את מצליחה להגיע לאורגזמה בחדירה או לא. אחרי הכל, אם את מצליחה להגיע לאורגזמה במהלך יחסי המין שלא באמצעות חדירה - אז האם זה באמת כלכך משנה א י ך את עושה את זה? האם זה משנה אם זו אורגזמה שהושגה באמצעות גירוי ידני או אחר, ולאו דווקא כתוצאה מחדירה ? הנאה היא הנאה, ולא חשוב איזו הגדרה טכנית מתאימה לה... בהצלחה שירה

17/05/2006 | 19:04 | מאת: רוני

מקווה להמשך פורה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו