דחוף! דימום מוזר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/05/2006 | 19:03 | מאת: בת 17

קיבלתי מחזור לפני 16 ימים מהיום....המחזור הפסיק (לא לחלוטין ביום האחרון כשמתחילים האפרשות) ואז אני וחבר שלי קימנו יחסי מין ולאחר מכן המשיך הדימום ולאחר 3 ימים הפסיק שוב לחלוטין-שוב קימנו יחסי מין ולאחר יום הדימום חזר ואז שוב לאחר שלוש ימים-ארבע ימים הפסיק (לחלוטין) ואתמול הדימום חזר ואף חזק יותר...אני פוחדת שמשהו קרה לי...אני יודעת שזה נשמע כמו סיפור אך זה ממש גרוע ואני מפוחדת שיש לי בעיה....בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר! תודה

15/05/2006 | 20:54 | מאת: שירה

בת 17 יקרה זה לא נשמע כמו סיפור, זה בהחלט נשמע כמו מקרה קלאסי לתחום ההתמחות של רופא נשים. הרימי טלפון מחר לרופא או רופאה (מה שיותר נוח לך) וקבעי תור בהקדם לבדיקה של רופא. במגבלות האינטרנט, לא ניתן לבצע לך בדיקה וירטואלית וממילא זהו אינו הפורום המתאים לנושא זה. בהצלחה ורק בריאות שירה

16/05/2006 | 13:12 | מאת: בת 17

תודה רבה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו