בעיה מביכה :-(

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/05/2006 | 00:51 | מאת: O

יש לי בעיה אשר מטרידה אותי ,ואני במבוכה ... אך חייבת פיתרון! לאחר ליידת ילדי , מראה שיפתי הפות לא מלבב...היו לי קרעים אשר גרמו לשיפתי הפות להראות גדולים ,מדלדלים,...(אמנם חלק מגופי מוצנע ומוסתר אבל ... ) הנרתיק התרחב נורא ! יחסי המין הם לא כבעבר ואני יודעת שבן זוגי חש בזאת הוא רמז לי על כך שהוא לא נהנה כפי שנהנה בעבר (האמת שגם אני בקושי מרגישה אותו ) אך בעיקר זה מטריד אותי ! אני בחורה צעירה , במבוכה עצומה ! האם יש לי תקנה? מה הפרוצדורה שאני צריכה לעבור ? מה הסיכונים בפרוצודורה כזאת ?האם יתכן שאני ינותח והנרתיק יהיה צר מידיי? האם רגישות הדגדגן יכולה להינזק ? מודה לך מראש על תשובותיך :-) תודה

15/05/2006 | 16:18 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! צר לי לשמוע על השינויים בעברו על גופך בעקבות הלידות. כמובן שאין לי אפשרות לדון איתך על טיפולים כירורגים, בהיותי רופא משפחה. בנושא המיניות - חבל לי מאד שצורתו החיצונית של נרתקיך מפריע לך ולבן זוגך. ברמה התפקודי/הנאתי, לא היה אמור להיות השפעה, וניתן לשפר את טונוס השרירים כדי להגביר את מידת החיכוך בקיום יחסים. מניסיוני, קשה מאד לשכנע אישה ש"פגמים" בגופה אינם פוגמים ביופיה או במשיכה שלה, ובוודאי לא אצליח לשכנע אותך שהשינויים שתארת אינם מצריכים תיקון נתוחי. תשוחחי עם רופא הנשים שאת סומכת עליו. בהצלחה, ד"ר הופמן

16/05/2006 | 12:19 | מאת: ר

16/05/2006 | 12:45 | מאת: שירה

שלום לך ר' עם כל הכבוד לכוונותייך הטובות ורצונך לעזור (ויש כבוד), ההודעה שלך הדיפה קצת, איך לומר, ריח קליל של פרסומת לא סמויה. אני שבה ומזכירה - הפורום אינו מיועד לפרסומות. כל הודעה שתכלול פרסומת (סמויה יותר או פחות) - תימחק. אם כל שרצית היה באמת לעזור לשואלת, יכולת להסתפק בפרסום תיבת הדואר שלך והיא כבר היתה יוצרת איתך קשר. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו