מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/05/2006 | 17:47 | מאת: חסויה

אני משתמשת בגלולות הרמונט.כאשר הייתי בהפסקה וחיכיתי שהמחזור יגיע. אך הוא לא הופיע אני נוטלת את הגלולות כבר 3 שנים,המחזור לא הופיע אך באותו יום שהייתי צריכה להתחיל קופסא חדשה התחלתי לא חכיתי למחזור שלי. למה לא הופיע לי המחזור? ועוד שאלה אם למשל ניכנסתי להריון ולא ידעתי מזה ולקחתי גלולות האם הגלולות " הורגות" את העובר?

15/05/2006 | 13:32 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום, ובכל זאת. גלולות בתחילת הריון עלולות לגרום לנזק לעובר, אך לאו דווקא להורגו. אם הריון מחזיק מעמד בזמן נטילת גלולות, כנראה שלא נטלו את הגלולות באופן עקבי, או משהו "ניטרל" אותן. כל חשיפה לתרופות (כולל גלולות) בזמן הריון מחייב בדיקת הסיכון לעובר במרכז המוסמך לכך. את חייבת לגשת לרופא הנשים שלך ולדסקס גלולות, מחזור, וכל השאר. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו