אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/05/2006 | 17:23 | מאת: ליאת

אני בת 30 נשואה אני תמיד מגיע לאורגזמה במשגל ובאורלי. ראיתי וגם שמעתי שנשים מסוגלות להגיע לשפיכה, שאלתי איך אפשר כי אני רוצה לחוות את ההרגשה הזו. מחכה לתשובה מפורטת.

11/05/2006 | 17:48 | מאת: לימור לבנת

11/05/2006 | 20:31 | מאת: שירה

ליאת שלום הפורום עוסק במיניות האישה ואינו נועד לתשובות מפורטות כיצד להגיע לשפיכה נשית בזמן משגל (תופעה שהגינקולוגים עצמם חלוקים בדיעותיהם לגבי עצם קיומה). את מוזמנת לערוך חיפוש בפורום הזה וגם באינטרנט לגבי התופעה, יתכן שבאתרי סקס שונים תוכלי לקבל תשובה מפורטת (כפי שביקשת) כיצד להגיע אל שמחת בית השואבה. ולך שרת החינוך לשעבר, אני גאה ומאושרת על הצטרפותך למעוננו הצנוע.... :-) סופשבוע נעים לכולם שירה

18/05/2006 | 01:50 | מאת: מילי

באתר שנקרא "יחסים" (תכתבי בגוגל את המילה יחסים ותלחצי על האתר הראשון שעולה) שם יש הסברים על כל העניין של שפיכה נשית באופן מפורט ועל עוד מגוון נושאים מיניים. בהצלחה :)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו