בעיה בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2006 | 11:06 | מאת: כסאנדרה

שלום, יש לי בעיה שהיא מאוד מפריעה לי ומשפיעה על חיינו במין. אני אם לשני ילדים הגדול בן שנתיים והקטנה בת חודש הבעיה התחילה אחרי שילדתי הילד הראשון והיא אני מרגישה שיש לי גזים בפי הטבעת בעת קיום יחסי מין שלמים כשיש חדירה ולפעמים הגזים נפלטים וזה מאוד מביך ולא נעים ואם זה נשאר בפנים זה כואב ומלחיץ האם יש פתרון כי אני מתחמקת מקיום יחסי מין

11/05/2006 | 08:45 | מאת: שירה

שלום ובוקר טוב כסאנדרה אני משערת שבעיית הגזים לא מופיעה יש מאין דווקא בשעת קיום יחסי המין, וכי את מרגישה אותה גם במשך שעות היום (רוב הסיכויים שלא יחסי המין גורמים לך לגזים). לכולם יש גזים במערכת העיכול, אינך היחידה ואינך צריכה לחוש נבוכה או חריגה בשל כך. אם התופעה מציקה או החמירה בתקופה האחרונה, עליך לשקול יעוץ תזונתי כדי לחשוב איך משפרים את הרגלי האכילה שלך ומשפרים את המצב. איני רופאה או תזונאית, אני בטוחה שלרופא הפורום יהיה מה להוסיף ולתרום בנושא. על כל פנים, השתדלי לא להניח לתופעה ה ט ב ע י ת הזאת להרוס את חיי המין שלך עם בן זוגך. אם קרה - אז קרה. נסי לחשוב לו זה היה קורה לו, האם היית מעלה אותו על המוקד או מתגרשת ממנו לאלתר...? קורה. התייחסי לכך בחיוך. יש צרות גדולות יותר. סופשבוע נעים שירה

11/05/2006 | 13:51 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! בעיה לא נעימה, ואני שמח שפנית. אין ספק שיש מקום לשיחה עם רופא המשפחה, ואם אינו בקיא בהמלצות, הוא כבר יפנה אותך לדיאטנית. מספר עיצות בינתיים... 1. שימי מוסיקה בזמן קיום יחסים. ישפר אצ האוירה, וימסך קולות לא רצויים, אם יש. 2. תשחררי גזים במשך היום, מתי שמגיעים לאיזור פי הטבעת. התאפקות רק יוצרת מאגר גזים. (הגזים לא נעלמים). נכון שרצוי לגשת לאיזור "פרטי" ומאוורר, אך חשוב מאד לשחרר את הגזים במהלך היום כדי שלא יפריעו אחר כך. 3. להמנע משתיה תוססת, ומאכלים שיוצרים גזים, וכן מלעיסת מסטיק או פיצוח גרעינים. הנ"ל יוצרים לרוב האנשים את הגזים, וניתן להקטין מאד את הייצור. 4. יתכן מאד ששינוי תנוחה יקל עליך. תבדקי מה קורה כשאת יושבת על בן זוגך (כשהוא בשכיבה או יושב על כסא מתחתיך) יתכן מאד שתנוחה זו תמנע מהגעת הגזים במעי לסוף המעי ולא יציקו לך בזמן קיום יחסים! בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו