האם ניתן להכנס להריון ללא מגע?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2006 | 00:02 | מאת: דוידה הכהן

כלומר ממצב של אוננות הדדית למשל? או שאם הזרע כבר יצא החוצה הוא לא יכול להפרות? כמו כן שמעתי כי תאי זרע יוצאים גם לפני ה"גמירה" האם זה אומר שעלי להזהר לא לגעת בעצמי לאחר שנגעתי לו, ושהוא לא יגע לי? מלבד זאת האם יש מצב בכלל להכנס להריון אם אני בכלל בתולה?

09/05/2006 | 09:05 | מאת: רוני

הסיכוי להכנס להריון ללא חדירה נמוך ביותר רצוי מאוד שתאי הזרע לא יחלחלו פנימה בשפיכה ליד הנרתיק או להמנע מהחדרת אצבעות טבולות בזרע... בהצלחה

11/05/2006 | 14:40 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! מרגע מיזמוזים מתקדמים ( ללא בגדים, שפיכה וכו') אתם חייבים לדאוג לאמצעי מניעה.לא תוכלי להנות כאשר המחשבות איפה הזרע, ומי נגע למי איפה!(תזכרי שהרעיון להנות ממין)איני מסכים עם רוני לגבי הסינויים להכנס להריון ללא חדירה....כל דיון מסוג זה הוא דיון לקראת שיחה על הריון לא מתוכנן. תדאגי לאמצעי מניעה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו