המשך לנושא אוננות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/05/2006 | 15:48 | מאת: מאיה

שלום מאיה קודם כל תודה רבה על התגובה שממנה הבנתי שזה נורמלי, הבעיה היא שזה כן מפריע לי לחיי היום יום ("חיים רגילים של נערה בת 17") כי הרבה פעמים קשה לי להתאפק (כמו שאמרת) אני מאוד מתביישת ללכת לדבר על זה עם רופא, את יכולה לייעץ לי מה לעשות בלי ללכת לרופא? תודה, ביי

09/05/2006 | 09:46 | מאת: שירה

מאיה שלום סליחה שאני קשת תפיסה, אבל אני אצטרך כנראה שתסבירי לי למה את מתכוונת כשאת אומרת ש"קשה לך להתאפק". אני מבינה שיש לך דחף מיני בריא (טבעי לגמרי, בהתחשב בגילך ובהורמונים שמתעוררים במלוא המרץ), אבל אם את עסוקה בדברים אחרים באותו הזמן, ואם את מנתבת את המחשבות שלך לנושאים אחרים חוץ מאשר מין באותו הרגע - אז למה את מתכוונת ש"קשה לך להתאפק" ואיך זה משבש את חייך ? האם את מוצאת את עצמך מאוננת בלי שליטה ובלי יכולת לעצור את עצמך גם במקומות ציבוריים ובניגוד לרצונך ? אם התשובה היא חיובית, אז את מתמודדת עם סוגייה אחרת מאשר דחף מיני טבעי לגילך, ויהיה עליך לשתף את רופא המשפחה שלך למרות המבוכה, כי המצב מחייב התערבות רפואית כלשהי. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו