שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/05/2006 | 20:40 | מאת: ליאת

יש לי חבר 5 שנים.חבר שלי מבקש ממני לשחק באיבר המין שלו ולמצוץ לו, הוא טוען שזה גורםלהנאה גדולה. אך הבעיה שלי היא שכל פעםשאני מנסה בא לי להקיא ואני מפסיקה באמצע. לפעמים אני מסרבת בכלל. הוא עושה לי כל מה שעושה לי טוב.אך אני לא עושה בשבילו וכך הוא טוען ואנו מתווכחים הרבה. השאלה שלי היא האם יש דרך לעשות זאת בצורה שלא יגרום לי להקיא, אני מאוד רוצה לרצות את חברי אך איני יודעת איך לעשות זאת.

07/05/2006 | 12:35 | מאת: שירה

ליאת, ממילא רוב הרגישות של הפין ממוקמת באזור ה"ראש", כך שאת לא צריכה לשים לעצמך למטרה לדחוס את כל איבר מינו של חברך לתוך פיך עד כדי גירוי רפלקס ההקאה שלך.... אני מניחה שאתם גם לא רוצים לגרום לך לחנק באמצעות איבר המין של בן זוגך. בקיצור - אל תנסי להכניס הכל פנימה. כמובן שאם עצם המחשבה על הפעולה גורמת לך לבחילה (מהרעיון עצמו) זו כבר בעיה אחרת. נסי ותבדקי. בהצלחה שירה

07/05/2006 | 15:33 | מאת: רוני

הצעתה של שירה אכן נכונה אין צורך להכניס את כל האיבר לפה כח ממילא רק ראש האיבר רגיש למגע שאר האורך של האיבר יכול לעבור מגע ידני חושב שאין ספרות עזר בנושא אבל בטוחני שתמצאי דרל להביא הנאה לחברך בליקוק עדין וא להגיע למצב של חנק.... בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו