כאבים עזים !!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/05/2006 | 20:00 | מאת: אילנה

אני בת 23, בריאה לחלוטין, משתמשת בגלולות 5 שנים, יש לי חבר כבר 4 שנים ,וב3 שנים אחרונות אני סובלת מכאבים עזים בזמן ובאזור החדירה. אף גניקולוג לא עז לי עד היום. שללו וסטיבוליטיס, טופלתי בפטריה, אז מה זה??? בבקשה, תכוונו אותי מה לעשות!? תודה.

07/05/2006 | 12:31 | מאת: שירה

אילנה שלום, אני בטוחה שאינך מצפה שפורום באינטרנט יוכל למצוא מזור לבעייתך לאחר שאף רופא נשים אליו פנית עד היום לא הצליח לאבחן ו/או לסייע.... איני יודעת לכמה רופאי נשים פנית, אבל שווה בהחלט לקבל המלצות מחברות על רופא נשים שנחשב טוב במיוחד, או להיכנס לקישור הבא ולבקש בפורום המלצות על רופאים שמתמחים בנושא של כאבים בחדירה http://www.vulvodynia.org.il/ כמובן שללא בדיקה לא ניתן לבצע אבחנה ואי אפשר להציע שום דרך טיפול. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו