הרטבה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/05/2006 | 08:25 | מאת: נטע

היי שאני מקיימת יחסים אני מאד נהנת מעניין הגמירה , רק שאני מגרה את עצמי , וזה ניגמר בהרטבה כמו שתן עם כמות נוזלית , מה זה הנולים האלה בן זוגי אוהב את הענין הוא לא מתלונן , שוב מה התופעה המוזרה הזאת ? אני בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסים אני צריכה לדאוג למגבת על הסדין מודה על תשובתכם נטע .

03/05/2006 | 13:19 | מאת: אחד

התופעה נורמלית לגמרי ואין סיבה לדאוג. אמנם היא לא קיימת אצל כל אחת אבל אצל אלה שכן, הכל בסדר. לשים מגבת למניעת הרטבת המיטה זה גם בסדר גמור.

03/05/2006 | 18:07 | מאת: שירה

שלום נטע דפדפי אחורנית בפורום, ממש בדפים האחרונים נשאלה השאלה הזו בכמה גירסאות ועניתי בהרחבה, אין טעם שאענה שוב. ותודה לתגובתו של "אחד". חג שמח שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו