החדרת חפצים לנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/05/2006 | 11:48 | מאת: מלכה

שלום אני בת 30 וגרושה בזמן האחרון אני התחלתי לאונן בעזרת החדרת חפצים עטופים בניילון סטרילי לנרתיק עם שמן תינוקות אני מחדירה מלפפון או מקל של מערוך לא עד הסוף כמובן רק קצת רציתי לשאול אם יש בזה נזק אין לי שום תופעות רק קצת שורף לי הפות והמחזור הקדים לי האם להפסיק עם זה? זה גורם לי מאד הנאה גדולה אם יש נזק בזה אני אפסיק. אנא ענו לי במהרה אני חוששת מאד שעשיתי לעצמי נזק? תודה מלכה מבני ברק

01/05/2006 | 13:06 | מאת: רוני

מלכה שלום החדרת חפצים לא שיגרתיים לנרתיק אינה רצויה. אפשר בהחלט לרכוש מכשיר המיועד לכך בחנות סקס מתאימה. מניח שהשימוש שעשית בחפצים השונים לא גרם לך להקדמת המחזור אולם בהחלט יש מקום לבדוק אם אין דימומים כתוצאה משיפשוף או מפציעה ממליץ לך בחום לעבור למשהו איכותי ומיועד למשימה בעלות לא גבוהה ואת בהחלט תהני ללא יסורי מצפון ופחדים...

04/05/2006 | 21:54 | מאת: מלכה

תענו לי כבר תוגדה

05/05/2006 | 08:19 | מאת: שירה

השלום והברכה מלכה מבני ברק "תענו לי כבר" ? רוצה לקחת רגע כדי לחשוב על צורת ניסוח יותר מתורבתת מלכה ? זכית בתשובה מושלמת מרוני (תודה רוני, כתמיד) ואני לא רואה צורך להתערב או להוסיף על שלמות. שבת שלום מלכה אנא מצאי שימושים מסורתיים יותר למערוך למשך השבת (עוגת תפוחים ?) שירה

06/01/2023 | 17:36 | מאת: רוני

בת זונה

21/04/2023 | 19:19 | מאת: רוני

מי את שתשפטי אותי מה לעשות עם המעריך בשבת? וכן נו כבר תענו תענוווווו יא זונותתתתת לכי תנקי את קברי ילדיך מטומטמת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו