יש סיבה לחששה ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/04/2006 | 01:42 | מאת: דניאל

אז ככה : ביצעתי חדירה מלאה לחברה שלי כמה פעמים בלי קונדום. ולא הייתי חצי קרוב לגמור אפילו , וכאשר הוצאתי את איבר המין לא היה שום נוזל מסוג כלשהו עליו כלום (יבש!!) ממש שום סימן. האם יש עדיין סיכוי לחששה ?

30/04/2006 | 08:34 | מאת: שירה

שלום דניאל משום מה, השאלה שלך מזכירה באופן חשוד את השאלה של "אילון" בתחתית העמוד הזה, שנשאלה בכמה וכמה דרכים שונות במהלך השבועיים האחרונים (כנראה כדי לשמור על הגיוון והעניין בקרב קוראי הפורום). התשובה לשאלתך היא כן, בהחלט יש מקום לחשש. על מנת לא להפוך את השאלה הזאת להתכתבות מיותרת, אתה מוזמן לקרוא את ההסברים בשאלתו של "אילון" ולקבל תשובה מדוע חדירה ללא קונדום אינה בטוחה גם אם אינך גומר. כל טוב שירה

30/04/2006 | 16:28 | מאת: ע

דניאל, אכן נכון שאתה משתמש בשיטה שאינה בטוחה כלל וכלל .. כדאי שתיוועצו עם רופא נשים לאמצעי מניעה מתאים, אם אינכם מעוניינים בהריון בלתי רצוי. שירה, שאלות בתוכן דומה מופיעות לא פעם ולא פעמיים בפורומים נוספים בנושאים קרובים בכל אתר ואתר, ואני לא חושבת שיש מקום "לחשוד" שמא מדובר באותו אדם..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו