ביתולין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/04/2006 | 12:30 | מאת: מרים

רציתי לשאול..מה יכולה בחורה שאיננה בתולה לעשות בכדי לזייף ביתולין..חוץ מתפירה..האם יש משהו אחר היכול לגרום לדימום וזיוף ביתולין בעת קיום יחסי מין?! אם אני בפורום הלא נכון אנא הפנו אותי למקום הנכון תודה

28/04/2006 | 13:31 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! לעתים אין כלל תופעות גופניות של "בקיעת הבתולין" כי לא לכולן יש קרום חוסם עד גיל תחילת קיום היחסים. לכן לדעתי אין צורך בחיפוש דם על הסדין או קושי בחדירה או כל דבר אחר. בהצלחה בהמשך חיי הנישואין, ושליל הכלולות יעבור ללא סיבוכים מיותרים. בהצלחה! ד"ר הופמן

29/04/2006 | 10:40 | מאת: שירה

מרים יקרה התשובה הקצרה והעניינית לשאלתך - יש ניתוח "איחוי קרום בתולין" שעונה על הצורך הזה עליו את מדברת, ואת יכולה לעשות חיפוש בכל אתר אינטרנט שקשור לניתוחים אסתטיים ותמצאי את מבוקשך. וכעת לתשובה המפורטת יותר. אני מוצאת את שאלתך מאוד מטרידה. את למעשה מבקשת "המלצות" איך לשקר לבן זוג פוטנציאלי, או איך לרמות אותו על משהו שכנראה הוא מאוד מהותי עבורך (אחרת לא היית טורחת סביב הנושא הזה, לא ?) מעבר לעניין העקרוני-אישי (צר לי, קשה לי להמליץ כאן על דרכים כיצד לגרום לעצמך לדמם שלא כדרך הטבע במטרה להונות בן זוג או כל אדם אחר), אני חייבת להדגיש נקודה מאוד חשובה: אחוז גבוה מאוד של נשים כלל לא מדממות בפעם הראשונה לקיום יחסי מין, כלומר - "איבוד" הבתולים אצלן לא כרוך בדימום כלשהו או בכל "עדות מהימנה" כזו או אחרת לכך שהן אכן היו בתולות קודם לכן. העדות היחידה למצבן הוא האמון שקיים בינן לבין בני הזוג שלהן והעובדה שהן עצמן יודעות שהן היו בתולות לפני כן. קשה לי להעלות בדמיוני כמה אומללה בחורה אשר שוכבת לראשונה עם בן זוג ו"מאבדת" את בתוליה ללא דימום והוא מסרב להאמין לה שהיא היתה בתולה רק משום שלא הצליחה להוכיח זאת בצבע אדום בוהק קבל עם ועדה... המחשבה מעוררת חלחלה בעיניי. העולם שלנו עבר הרבה שינויים ותהפוכות בעשרות השנים האחרונות, חלקם טובים פחות אבל חלקם בהחלט מבורכים. בעיניי, "חובת ההוכחה" של נשים על בתוליהן באמצעות סדין אדום הוא אחד הדברים שטוב היה לו נעלמו כליל מהעולם, ואני שמחה לראות שהמגמה היא אכן כזו. אני ממליצה לך לא לזייף, בשום תחום בחיים שלך אם אפשר, ותמיד לשאוף להתנהל בחייך באופן הכי כן ואמיתי שאת יכולה, בלי שקרים ובלי הונאות ובלי לצבוע את הדברים בצבעים אחרים ממה שהם. בהצלחה שירה

30/04/2006 | 09:31 | מאת: מרים

לשירה הייתי מאד רוצה לקבל את העצה שלך בתחום הזה..ותאמיני לי אני מאד לא שקטה עם השקר הזה..אבל בחברה הערבית זה פשוט אסור..אז אני עושה דברים מתוך עקרונות אישיות משלי ואמונות אישיות..אבל עד כמה שאת מנסה,את תהיי תמיד כפופה "לחברה" ואת לא יכולה ללכת נגד כולם לבד..ולהיות עכבר נסיונות..במקרה כמו זה את פשוט לוקחת סיכון להישאר רווקה לכל ימי חייך..(אני יודעת מה אני אומרת לך..לצערי הרב).. תודה על התשובה בכל אופן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו