כאבים או וסטיבוליטיס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/04/2006 | 00:21 | מאת: ל13

שלום מזה כשנה אני סובלת מצריבה בעת החדירה וגם לאחריה, שעוברת אחרי כרבע שעה. הרופא איבחן וסטיבוליטיס והסביר לי שזו דלקת ברקמות. 3 שבועות אני מטופלת במשחת טבעקוטן פעמיים ביום וכמובן - חוסר מגע באיזור. אני בימי הטיפול האחרונים ועדיין מרגישה כאבים גם כשאני מורחת את המשחה באיזור הבעייתי. מכל מה שקראתי ברשת על הדלקת הזו, נראה כי זו דלקת "ללא מוצא" והפתרון לא קיים. האם זה נכון? ומה קורה אם ה"טבעקוטן" לא עוזר? תודה מראש...

30/04/2006 | 08:38 | מאת: שירה

שלום ושבוע טוב מציעה לך לעיין בקישור המצורף http://www.vulvodynia.org.il/ תוכלי להיכנס לפורום ולהתייעץ עם נשים שהידע שלהן מבוסס על נסיון אישי והוא ללא ספק רחב משלי בתחום. קיימות שיטות שונות לפתרון הבעיה הכואבת, הן רפואיות והן טבעיות, צריך לנסות ולבדוק מה עובד עליך הכי טוב. הכי חשוב לא להתייאש. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו