חדירה פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/04/2006 | 09:47 | מאת: ארז

שלום, חברה שלי בתולה, והתחלנו לנסות לקיים יחסי מין ואגינליים... אבל אני לא מצליח להכנס, מאד צר שם. וכשאני כבר מצליח קצת (רק את הראש) אז כואב לה (שורף) למרות שהיא רטובה (והאיבר מין שלי לא כזה גדול...) בכל מקרה, ניסינו כבר כמה פעמים ואין התקדמות. יש תנוחה מומלצת לחדירה ראשונה? תזמון? (אני מגרה אותה בדגדגן לפני זה) חומרי סיכה??? משהו.. איך חודרים פעם ראשונה לבחורה עם חור צר??? תודה, ביי

25/04/2006 | 23:30 | מאת: עינת

ארז - קודם כל סחתיין על הרגישות. קחו את הזמן להירגע - אם היא לחוצה מכל העניין היא מתכווצת ואז יותר קשה. תנסה להחדיר את האצבע לנרתיק שלה לאחר גירוי הדגדגן וגם תוך כדי... בהמשך תחדיר עוד אצבע כדי להרחיב טיפה את הפתח. אתה אומר שהיא רטובה, כך שהיא בטח נהנית. הפעם הראשונה כואבת- אין מנוס מזה אבל אל תדאג, בסוף תצליחו . תהנו!

26/04/2006 | 00:03 | מאת: ארז

כן.. זה מה שאני עושה. אבל חשבתי אולי יש איזה משהו שיוכל להקל על החדירה בפעם הראשונה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו