מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/04/2006 | 18:43 | מאת: זוהר

האם קבלת הוסת היא סממן מובהק לכך שאני לא בהריון או שייתכן שאלו רק הפרשות? תודה מראש.

22/04/2006 | 20:21 | מאת: דני

אם ההפרשה היא דם כמו בכל מחזור אז כל הסיכויים שאת לא בהריון.

23/04/2006 | 13:35 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! מחזור לא אומר שאת לא בהריון. מחזור במועד הנכון,ובכמות ומשך הרגילים סימן די טוב שאת לא בהריון, אבל ממש לא מבטיח כלום. אך 2 הערות לי אליך. ראשית - והיא סתם קטנונית, מדוע את שואלת בפורום מיניות האישה שאלות על הריון ומחזור. יש לשם כך פורומים אחרים (רפואת נשים וכו') פה אתן אמורות לדון בנושאים הקשורים למיניות - ולא לנושאים הקשורים לתחזוקת גוף האישה... שנית - כנראה אם את שואלת "איך אני יודעת שאני לא בהריון" את לא מקפידה על מין בטוח, כי אמצעי מניעה הן הדרך לדאוג לא להכנס להריון, ולא המתנה בדאגה למחזור שלא תופיע.... לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו