פריקאם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/04/2006 | 22:06 | מאת: אילון

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז סליחה מראש: שלום, אני רוצה בבקשה לדעת הכל על פריקאם 1- האם מכיל זרע ? (כי שמעתי שייש בו זרע רק אם לא השתנתי מאז הפעם האחרונה שיצע זרע באמת) 2- מתי זה יוצא ? (שניה לפני הגמירה או אפילו רק צריך הזדקרות ומספיק ?) 3- איך זה נראה והאם זה יכול לצאת גם אם זה לא נראה לעין ולא מורגש ? ------------------------------ שאלותי נובעות מכך: הכנסתי את הפין שלי לפות של חברתי בערך 4 פעמים רצוף ולא הייתי בכלל בדרך לגמור או משו .. והתקלחתי לפני זה והפעם האחרונה שהבאתי ביד היתה יומיים לפני וכשהוצאתי אותו בדקתי שאין נוזל אז בכללי שאלתי היא כזאת - האם אפשר להיכנס להריון מספיק ממגע של איבר המין הזכרי בתוך איבר המין של הנקבה ? (גם אם בכלל לא הייתי קרוב ללגמור)

23/04/2006 | 13:42 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ידידי! אינך באתר הנכון, אך נניח לזה לרגע, רוב השאלות פה לא קשורות למיניות האישה, ואלו שכן ברובן מצוצות מהאצבע, אך לשאלתך. אין לי מושג מאיפה המונח פריקם. כנראה שהזדקנתי. נוזלי הזרע מכילות זרע. לא משנה מקלחת, מתי "גמרת" לאחרונה, ולא באיזו שלב. נוזלי הסיכה של המערכת יוצאות מבלוטות בסמיכות לאשכים, והמעבר של הנוזלים ושל הזרע באותו צינור, כך שזרעונים יש תמיד. אולי לא רבים, אבל כמה צריך לעשות לך יורש... נכון, רק אחד! בפליטה רגילה יש כ 60 מיליון זרעונים, מאד מוגזם, אבל זה מה שבורא העולם קבע. אל תכניס את פינך לנרתיק ללא מחסום מכני, אלא אם א. האישה שאתה מתכנן להיות בקשר גופני נוטלת גלולות, או ב. אתה ובת זוגתך מעונינים להביא ילד לעולם. אין שלב בקיום יחסי מין זהירים הכולל חדירה "חברית". ראה - הוזהרת! לבריאות! ד"ר הופמן

23/04/2006 | 15:55 | מאת: שירה

שלום אילון אכן אינך באתר הנכון. המושג "פריקאם" הוא לא בעברית ולמען האמת הוא מונח בסלנג בשפה האנגלית. אתה מוזמן לעיין להנאתך (אני מקווה שלהנאתך) בקישור הבא: http://www.steadyhealth.com/What_is_precum_exactly__t52796.html תוכל להיווכח שלמרות זקנתו המופלגת, דר' הופמן ענה לך תשובה זהה ברוח הדברים לתשובה שניתנה בקישור המצורף.... :-) יחסי מין אינם דבר שכדאי להמר לגביהם. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו