מה הסיכוי להכנס להיריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/04/2006 | 13:19 | מאת: אופיר

מה הסיכוי להיכנס להיריון אם,לדוגמא,לקחתי את הגלולה האחרונה בחפיסה ביום שני בערב,ושכבתי עם חבר שלי ביום שלישי בבוקר.כלומר יום שלישי לא לקחתי גללה. תודה מראש

22/04/2006 | 13:42 | מאת: רונן

הסיכוי הוא קטן מאוד. היתה לך אפשרות לקחת גלולה במשך כל היום, חבל שלא לקחת.

22/04/2006 | 14:17 | מאת: אופיר

זה לא ששכחתי גלולה,פשוט סיימתי את החפיסה יום לפני ששכבתי איתו.

01/05/2006 | 23:02 | מאת: יוני

שלום האם אפשר להיכנס להיריון במידה והגבר גומר בתוך כוס פלסטיק והאישה לוקחת את הזרע ומחדירה עם מזרק פנימה אשמח לתשובה מקצועית תודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו