מה הסיכוי להריון? - דחוף מאוד...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/04/2006 | 23:36 | מאת: מיה

היי! אני ובעלי מקיימים יחסים ללא גלולות אוכל אמצעי אחר מלבד משגל נסוג. אני מניקה את בתי התינוקת מזה שנה ולא מקבלת מחזור, בשבוע שעבר הופיעו כתמים חומים במשך יומיים שלושה בלבד ד"ר יובל יפת בפורום הריון ולידה כתב לי לעשות דחוף בדיקת הריון כמובן שלא כתבתי שם על "משגל נסוג" - בעלי אומר שלא יתכן הריון - רציתי לדעת מה הסיכוי שהוא צודק? האם אני צריכה לרוץ לעשות בדיקת הריון? תודה מיה.

19/04/2006 | 23:51 | מאת: שירה

את שואלת האם את צריכה לרוץ לעשות בדיקת הריון ? ואני שואלת - למה לרוץ אם אפשר ללכת ? (כן, זאת התשובה הכי רצינית שתקבלי כאן מיה, בהתחשב בעובדה שזה אינו פורום שעוסק בנושאים גינקולוגיים). לילה טוב וחלומות פז שירה

20/04/2006 | 09:16 | מאת: מאיה

הי שירה! תודה על התשובה אבל למה את כל כך צינית, ניכנסתי לפורום הריון ולידה (גניקולוגיה) הבעיה שם- שהתבישתי לספר לד"ר יובל מהו האמצעי מניעה שלי (משגל נסוג) לכן הגעתי לכאן העניין הוא שבעלי טוען שלא פיספס האם יתכן שהוא לא ממש יכול לדעת במדוייק? זיכרי - יש לי תינוקת בבית... תודה מאיה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו