אני לא בטוח שזה הפורום המתאים..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/04/2006 | 15:20 | מאת: אבי

אבל לחברה שלי יש שערות שחורות ועבות סביב הפטמות. ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות? תודה.

19/04/2006 | 18:22 | מאת: שירה

ערב טוב אבי קרוב לוודאי שהתופעה נגרמת בגלל הורמונים, אבל אין לדעת ובוודאי שלא יעזור לנחש מעל גבי האינטרנט. אם אין לה בעיה של שיעור יתר במקומות נוספים בגוף, הייתי אומרת שזו דווקא בעיה שניתנת לטיפול בקלות רבה יחסית, כי להיפתר מכמה שערות מיותרות זו ממש לא בעיה. העניין הוא שאתה שואל מה אפשר לעשות ואני מצטערת אבל אני חייבת לענות לך באופן חד וחלק: אתה אבי, לא יכול לעשות כלום. אם חברתך מעוניינת לעשות משהו, יש כל מני דרכים שהיא יכולה לבחור מתוכן, אבל מכיוון שמדובר בגוף ש ל ה ולא שלך - אתה לא רשאי ולא אמור לעשות כלום בעניין. אגב, לו היא היתה פונה לכאן ומספרת לי שיש לך גבות מחוברות וזה נורא נורא מפריע לה, ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות בנדון, הייתי עונה לה שיש כל מני דרכים לטפל בנושא אבל מכיוון שזה הגוף שלך ולא שלה - לא הייתי מפרטת את הדרכים. מקווה שהבנת את כוונתי. כל טוב וחג שמח שירה

19/04/2006 | 20:48 | מאת: אבי

צודקת. יש לה גם שיעור קל בבטן. זה בגלל רמת טסטסטורון גבוהה?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו