חדירת אצבעות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/04/2006 | 03:23 | מאת: מירי

שלום, אני בת 22, ובתולה. אני מנסה לענג את עצמי בעת החדרת אצבעות אבל זה לא עושה לי טוב, זה כואב, התחושה היא שהנרתיק (?) צר מידי... מה שגורם לי לפחד מחדירה של איבר מין, אולי יכאב לי יותר. האם הפחד מוצדק? האם יש סיבה לכך שכואב? האם ייתכן שהוא באמת צר מידי?.... תודה....

18/04/2006 | 12:09 | מאת: מיכל

גם אני בת 22 (בתולה עד לפני כחודש) גם אני כמוך התקשיתי בהחדרת אצבעות ולפעמים עדיין מתקשה אצלי זה קורה אם הגוף לא מוכן מספיק או שאני לא רגועה. קחי את הזמן, והרבה ממנו תנסי לגרות את עצמך לפני ואז תראי שאולי זה לא כזה נורא

29/04/2006 | 13:33 | מאת: גלי

כתבת בהודעה שאת כבר לא בתולה.. אז בעצם אחרי שאיבר המין הגברי חדר אלייך,איך הרגשת? ובאיזה דרכים ניסית לגרות את עצמך לפני?

19/04/2006 | 18:17 | מאת: שירה

שלום מירי ראשית, אם המטרה היא לענג את עצמך, אין הגיון בכך שתגרמי לעצמך כאב... עשי אך ורק דברים שנעימים לך ואל תחדירי אצבעות אם הדבר גורם לך לכאב. רוב הסיכויים שהנרתיק שלך לא צר מדי ושאין לך שום בעיה, אבל אם את רוצה להיות בטוחה ורגועה, ביקור קצר אצל רופא נשים ירגיע את כל חששותייך (אל דאגה, הוא לא יבדוק אותך אם תאמרי לו מראש שאת בתולה, הוא רק יעיף מבט). את לא "חייבת" לענג את עצמך על ידי החדרת אצבעות לנרתיקך (דרך אגב, אין שום צורך בהחדרת אצבעות ברבים, את יכולה להסתפק בהחדרת אצבע אחת בלבד), מרכז העונג הנשי ממילא ממוקם מחוץ לנרתיק באזור הדגדגן, כך שאני מציעה לך בהתחלה להכיר את גופך באזורים הנעימים מחוץ לנרתיק, לטפי את עצמך וגרמי לעצמך להנאה. אחר כך אם תרצי ואם תרגישי צורך, את יכולה להיעזר בג'ל על בסיס מים, ולהחדיר בזהירות אצבע אחת לנרתיקך, אך ורק כאשר את מאוד מגורה ואני בטוחה שלא יכאב לך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו