סקס אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/04/2006 | 01:16 | מאת: סיגל

שלום, רציתי לשאול אם הטעם של הפות משתנה אחרי לידה והאם ירידה במשקל משנה את הגודל או הטעם בחזרה למקור { לפני הלידה}? והאם זאת שאלה נדירה? תודה.

19/04/2006 | 18:12 | מאת: שירה

סיגל שלום בתקופת ההריון והלידה הגוף עובר שינויים רבים הנובעים בעיקר מהאיזון ההורמונלי שעובר שיבושים ושינויים. ייתכנו בהחלט שינויים בהפרשות הנרתיקיות (יש נשים שיש להן הפרשות מרובות מהנרתיק, בעיקר בחודשי ההריון הראשונים), גם למאכלים מסויימים יש נטייה להשפיע על ההפרשות הנרתיקיות. יש לשער, אם כך, שיש גם השפעה על טעם וריח ההפרשות הנרתיקיות. אחרי שהגוף חוזר לאיזון לאחר הלידה, הכל אמור לחזור להיות כשהיה, אין לי מושג האם טעם ההפרשות הנרתיקיות משתנה לצמיתות ולמען האמת - אין לי מושג האם נערך אי פעם מחקר שבודק את הנושא הזה... אני נוטה לחשוב שהתשובה היא שלילית. לא אמור להיות שום שינוי, אלא אם כן נעשו שינויים באורח החיים של האישה (תזונה, הרגלי הגיינה וכו'). כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו