לא מגיעה לאורגזמה ביחסי המין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/04/2006 | 01:27 | מאת: לילי

שלום אני נשואה כמעט שנתיים ואיני יכולה להגיע לאורגזמה ביחסי מין עם בעלי, ניסיתי הכל והוא היה מאוכזב מזה שאיני נהנית. חשוב לציין שאני רוצה מין מאוד ויש לי צרכים מיניים ואוהבת סקס. היוזמה לסקס הנה הדדית ולאף אחד אין מונופול על היוזמה. אני מגיעה לאורגזמה דרך אוננות. מה לעשות. אני אוהבת את בעלי ורוצה להנות מחיי המין שלנו.

17/04/2006 | 16:09 | מאת: רוני

בעייתך ינחלת הרבה נשים שאינן מגיעות לאורגזמה מחדירה מציע לכם להרבות במשחק המקדים כך שסף הגירוי יהיה גבוה ורק אז לאפשר חדירה בטוח שגם ספרות בנושא יכול לעזור

19/04/2006 | 18:32 | מאת: שירה

שלום לילי קודם כל, משמח לשמוע שאת כן מגיעה לאורגזמה באמצעות אוננות. מבחינתי זה אומר שעברת כבר 90 אחוז מהדרך לפתרון ה"בעיה". את אומרת שבעלך מאוד מאוכזב מכך שאת לא נהנית מיחסי המין. ראשית, נראה לי מאוד מאוד חשוב ומהותי שתבהירי לו שעצם העובדה שאת לא מגיעה לאורגזמה לא מעידה על כך שאת לא נהנית, אלה שני דברים ש ו נ י ם וחבל שהוא ירגיש כך, כי אם כך הוא חושב אז אני חוששת שמבחינתו יחסי המין שלכם הם כמו איזה מירוץ מרתון שמבחינתו הוא חייב לראות אותך מגיעה בכל פעם אל קו הסיום, אחרת מה הטעם, בשביל מה להתחיל בכלל... בעיניי, הכרחי שתגרמי לו להבין שלא רק קו הסיום הוא החשוב, אלא ה ד ר ך עצמה. בוודאי שאורגזמה היא נפלאה, אבל אחרי שיודעים שהיא ניתנת להשגה והיא ברת ביצוע - לומדים גם שזה ממש לא נורא אם היא לא מגיעה בכל פעם, ושאפשר ליהנות מאוד גם אם היא לא מגיעה בסופו של דבר. ובחזרה לאורגזמות שלך. מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לנסות ליצור חיקוי מדוייק ככל האפשר של המגע (באוננות) שגורם לך לגמור ולהעתיק אותו אל יחסי המין שלך עם בן זוגך. את יכולה בשלבים הראשונים להשתמש באצבעות שלך (שאלי את בעלך אם זה יפריע לו, אני משערת שלא), בשלבים מתקדמים יותר קחי את אצבעותיו והראי לו בדיוק איך את רוצה שיגע בך באותו האופן. זה אולי נראה לך קצת מוזר שאת צריכה "ללמד" אותו איך לקיים איתך יחסי מין אבל זה בדיוק כך: יחסי מין מוצלחים הם תהליך של למידה, וכמו בכל תהליך של למידה - ככל שמקדישים יותר תשומת לב וככל שיותר משקיעים ומעוניינים באמת ללמוד ולדעת - כך התגמול גדול יותר. המלצה נוספת - נשים רבות נהנות מאוד ממין אוראלי ומסוגלות להגיע לאורגזמה בקלות רבה יותר באופן הזה. אם את פתוחה לרעיון - נסי זאת. והכי חשוב - נסי להוציא מהראש את האובססיה לאורגזמה. במהלך יחסי המין, נסי לא להיות מוטרדת מהמחשבה האם הפעם את תגמרי או לא, כי רק המחשבה הזאת לבדה יכולה להחריב כל אורגזמה פוטנציאלית שבדרך... כדי לגמור את חייבת להיות מאוד רגועה ומשוחררת, ואת לא יכולה להיות רגועה ומשוחררת אם את דואגת כל הזמן לגבי האורגזמות שלך, נכון...? הירגעי, השתחררי, התרכזי אך ורק בתחושות שהגוף שלך מרגיש, ויהיה בסדר. שירה

22/04/2006 | 18:13 | מאת: יעל

איזו תשובה נהדרת! אני אנסה זאת גם בעצמי..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו