פיטמות גדולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/04/2006 | 00:07 | מאת: רעות

קצת מביך לשאול אך זה מטריד אותי זמן רב. יש לי פיטמות מאד גדולות ובצבע ורוד. בכל הסרטים, העיתונים והספרים לכל הנשים יש פיטמות כהות וקטנות. האם אני יוצאת דופן? למה לא ראיתי מעולם בשום תמונה אשה עם פיטמות גדולות? האם זה נחשב מכוער???

17/04/2006 | 09:51 | מאת: שירה

רעות בוקר אור אני משערת שצבע עורך בהיר מאוד ולכן הפטמות שלך ורודות. צבע הפטמות נקבע בהתאם לצבע העור, מדובר בפיגמנטציה לכל דבר - ובדיוק כמו שצבע השפתיים אצל כל אחד הוא שונה (אצל אחד הן ורודות יותר, ואצל האחר הן יותר בגוון חום) כך גם צבע הפטמות. האמת שמעולם לא שמעתי על כך שפטמות כהות נחשבות יפות יותר. אני משוכנעת שזה עניין של טעם אישי, ואין לי ספק שאנשים שונים נמשכים לצבעים שונים. יש כאלה שיחשבו שכהה זה יפה יותר ולעומתם - אחרים יאהבו יותר את הגוון הבהיר. את יודעת, יש אנשים שמאוד אוהבים לאכול שוקולד לבן ולעומתם יש אנשים שמאוד אוהבים דווקא שוקולד מריר. ברור שאף אחד מהם לא "טועה", אלא זה פשוט עניין של טעם והעדפה אישית ... :-) לגבי הגודל - במצב "רגיל" הפטמה נראית גדולה יותר, אולם כאשר היא מזדקרת (במצב של עוררות מינית או קור למשל), שימי לב שהיא "מתכווצת" ונראית קטנה יותר. השורה התחתונה - את והפטמות שלך בסדר גמור. אם את בכל זאת לא מרגישה בנוח וזקוקה למישהו שירגיע אותך (וזה לגיטימי לגמרי), פני לרופאת נשים לבדיקה קצרה, אני בטוחה שהיא תוכל תוך דקה וחצי להרגיע את כל חששותייך. שירה

22/04/2006 | 18:16 | מאת: יעל

גם לי יש פטמות גדולות וורודות ואני חושבת שהן יפות ובן זוגי מת עליהן.. ככה שאת באמת יכולה להיות רגועה.. זה יותר יפה לדעתי

31/01/2009 | 15:34 | מאת: עינבל

יש דרך להקטין את הפטמות או שזה בלתי אפשרי?

18/04/2012 | 00:31 | מאת: צחי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו