זה בעיה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/04/2006 | 21:47 | מאת: שירי*

חברה שלי מגיעה לאורגזמה מסיבובים מהירים על הדגדגן שלה. אצלי, כמה שלא אגע בו, אצבע לא מצליחה לענג אותי. אני צריכה גירוי הרבה יותר חזק. זה יהווה בעיה כשאתחיל לקיים יחסי מין? כלומר, היכולת שלי להינות מהם תפחת? תודה.

17/04/2006 | 09:41 | מאת: שירה

שלום שירי בואי נפתח בבשורות הטובות: לפי מה שהבנתי, את מצליחה להגיע לאורגזמה ואת נהנית ממין באופן כללי. אני אישית לא מצליחה למצוא בעיה בתוך המשפט הנפלא הזה... ואת ? הרבה מה"בעיות" בחיים שלנו, אני חושבת, נובעות מהשוואות לאנשים שסביבנו. קחי אותך לדוגמא. את אוהבת מין, נהנית ממין, אבל שמת לב מהשוואה שערכת עם חברתך שהיא מגיעה לאורגזמה מהר יותר ממך, ובטכניקה יותר "פשוטה" ממך.... נו, וזה כבר הספיק כדי לגרום לך לדאוג, ולהגיע למסקנה שאולי יש לך בעיה מסויימת ואולי הבעיה הזו תגרום לך לבעיה עוד יותר גדולה כאשר תקיימי יחסי מין.... תראי כמה דאגות (מיותרות) רק בגלל השוואות לאנשים אחרים מסביבנו !... שירי יקרה, הכל בסדר אצלך, כל אישה מגיעה לאורגזמה בדרך אחרת ובקצב שונה. כל אישה שונה ומיוחדת וטוב שכך. כשתקיימי יחסים אני מקווה (וממליצה) שתבחרי פרטנר מתחשב ורגיש שירצה להעניק ולא רק לקבל, ויהיה מעוניין לענג אותך לא פחות מאשר יהיה מעוניין ליהנות ממך. ביחד, תלמדו את הדרכים הרבות והמגוונות להפיק הנאה האחד מהשניה. הסירי דאגה מלבך. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו