סקס בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/04/2006 | 16:13 | מאת: קרן

שכבתי עם חבר שלי בפעם הראשונה לפני שבועיים ומאז שכבנו עוד כמה פעמים, אני יודעת שבדר"כ יש דימום בפעם הראשונה אבל לא היה לי לא בפעם הראשונה וגם לא בפעמים שאחרי. האם יכול להיות שקרום הבתולים עדיין לא נקרע? והאם יש קשר לזה שהאיבר מין של חברי לא גדול במיוחד? יש סיכוי שכן יהיה דימום בעתיד? ובאופן כללי - האם יש לי סיבה לדאגה?

16/04/2006 | 17:46 | מאת: ר

קרן, לא חייב להיות דימום בפעם הראשונה., בפעמים הארשונות. באופן כללי, אם התחלת לקיים יחסי מין, חשוב שתהיי במעקב תקופתי אצל רופא נשים, על מנת לוודא שהכל בסדר ולהתאמת אמצעי מניעה, אם אינכם מעוניינים בהריון לא רצוי. חג שמח

17/04/2006 | 09:27 | מאת: שירה

קרן בוקר טוב אישה יכולה להיפרד מבתוליה לצמיתות בלי שתראה ולו טיפת דם אחת בשל כך. אינך חייבת לדמם לא בפעם הראשונה ולא במאות (או מאות אלפי) הפעמים שבהן תקיימי יחסים במשך שארית חייך, הסירי דאגה מלבך. כמובן, אין לכך קשר לגודל איבר המין של בן זוגך. * * * הערה קטנה אך הכרחית ביותר: מומלץ מאוד ש ל א לשתף את בן זוגך במחשבותייך לגבי גודל איבר מינו. המשך שבוע נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו