אי נעימות בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/04/2006 | 15:19 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 22 והתחלתי לשכב עם החבר לפני כחודש (לפניו הייתי עדיין בתולה) אני לא מרגישה כאבים בזמן החדירה אבל זה הופך להיות מאוד לא נעים אחרי שהוא כבר בפנים. לו לוקח המון זמן לגמור אבל כתוצאה מהאי נעימות אני רוצה להפסיק כדקה או שתיים לאחר החדירה. חשוב לציין שחברי מבין ומתחשב ומפסיק מייד כשאני מבקשת רציתי לדעת ממה הכאב הזה נובע ואם אפשר למנוע אותו כי כן הייתי רוצה שהאקט עצמו ימשך יותר מדקה...

17/04/2006 | 09:18 | מאת: שירה

מיכל בוקר אור לא בטוחה שהבנתי לגמרי את שאלתך, כי בתחילת הדברים את אומרת שלא מדובר בכאבים בעת החדירה, אולם בהמשך את כן מדברת על כאבים כאשר הוא בתוכך. אם כן, כאבים או לא כאבים ?... אם אין לך כאבים בחדירה אבל כואב לך תוך כדי קיום היחסים, הייתי בתור צעד ראשון מייעצת לך כמובן לפנות לרופא הנשים שלך ולספר לו על הבעיה, ולעבור בדיקה גינקולוגית כדי לוודא שאין מקור גופני לכאבים. בהתאם לממצאי הבדיקה אפשר יהיה להמשיך ולחפש פתרונות לנושא. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו