אותה מגבת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/04/2006 | 13:21 | מאת: לי

אני וחבר שלי התנגבנו באותה מגבת לאחר רחצה שבוצעה לאחר קיום יחסי מין. האם יש סבירות שיכולה עדין להיות לו הפרשה של נוזל הזרע על המגבת ושזה לא בסדר שהתנגבנו באותה מגבת?

15/04/2006 | 18:58 | מאת: שירה

שלום לי הסירי דאגה מליבך, לא תיכנסי להיריון משימוש באותה המגבת בה התנגב בן זוגך לאחר מקלחת שהתקיימה לאחר מגע מיני. לי, לא יכולתי שלא לשים לב שזו השאלה השלישית שאת שולחת לפורום ביומיים. אני כמובן שמחה לראות את ההתעניינות הרבה שאת מפגינה בפורום שלנו, אבל יחד עם זאת אני חושבת שלאור ריבוי השאלות ולאור הרצון הגדול שלך להגביר את הידע, כדאי לך מאוד לרכוש ספר טוב עם כל האינפורמציה הבסיסית בנוגע ליחסי מין וכך תוכלי להרחיב את השכלתך. אם תרצי, אוכל להמליץ לך על ספרים שניתנים לרכישה אפילו דרך האינטרנט, במידה ואינך רוצה להיכנס לחנות ספרים ולבקש ספר בנושא מין. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו