בעיה בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/04/2006 | 16:14 | מאת: א.ג

לפני כחודש שכבתי פעם ראשונה. אני ובן הזוג שלי משתמשים בקונדום כאמצעי מניעה. אנו נתקלים בבעיה,לפני החדירה ולפני ששמים את הקונדום הוא מגיע לזקפה מלאה, ואז ברגע שהוא רוצה לשים את הקונדום ופותח אותו ומתחיל לשים אותו הזקפה יורדת.. מה עושים?!

16/04/2006 | 08:36 | מאת: שירה

בוקר אור מניחה שבגלל חוסר ניסיון, יתכן שהזמן שלוקח לבן זוגך עד שהוא שם את הקונדום הוא ממושך יותר מאשר לגבר בעל ניסיון מיני עשיר יותר (אל דאגה, עם הזמן ועם התרגול הפעולה תהפוך לשגרתית והזמן שזה יארך ילך ויפחת). מציעה שאת תשימי עבורו את הקונדום, יתכן שהרעיון שאת זו שעושה זאת ירגש אותו במידה כזו שימנע את ירידת הזקפה. בכל אופן לא להתייאש וגם אם הזקפה יורדת אז לא להתייחס אל זה כאל אסון לאומי (כל מה שיורד גם יעלה שוב), פשוט להמשיך ולנסות שוב. מועדים (וזקופים) לשמחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו