לא נהנית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/04/2006 | 23:48 | מאת: נוריל

מכל השלב של המשחק המקדים והחירמונים והנשיקות אני ממש נהנית (מתבטא ברטיבות באיזור הנרתיק) והכל תקין .. אך מהרגע שהוא שם את הקונדום ומחדיר לי את הפין אני לא נהנית מכלום! לא מרגישה מגורה בכלל ויש לו אורך ועובי כמו שצריך אני לא מבינה מה יש לי !? יש לציין שכבר במשך 4 חודשים מינימום פעם בשבוע אנחנו מקיימים יחסי מין ואני עדיין לא נהנית מזה וכל פעם כואב לי מחדש בזמן החדירה וזה הורס לי את היחסים איתו ואני לא רוצה יותר לקיים יחסים בגלל זה - מה עושים ?! כבר ניסיתי הכל (קונדום עם רצועות רטט, ג'ל KY ..מה לא) ואני פשוט לא נהנית וזה מבאס אותי !

11/04/2006 | 13:41 | מאת: ל

נוריל, האם פנית לרופא, האם נבדקת ? אולי יש לך איזושהי בעיה קטנה מקומית, שגורמת לכאבים וטיפול פשוט יוכל לעזור ?! חג שמח!

14/04/2006 | 21:06 | מאת: נוריל

לא נראה לי שייש בעיה .. לפעמים לא כואב לי אבל אני פשוט לא נהנית אני לא מבינה למה ..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו